Zoekmachine optimalisatie online marketing bureau | SEO zorg
376
home,page,page-id-376,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ook jouw website bovenaan in Google?

Google wijzigt haar zoekmachine algoritme regelmatig om te zorgen dat relevante websites bovenaan in Google komen. Normaal gesproken voert Google dagelijks kleine wijzingen door, maar zo nu en dan ook grote wijzigingen. Deze wijziging kunnen grote gevolgen hebben voor veel websites. Wij zitten hier bovenop. Brengen de wijzigingen in kaart, en optimaliseren de websites van onze cliënten naar deze laatste Google zoekmachine seo ranking factoren. Dit is een onophoudend proces van verandering, waarin alleen met toewijding en volharding, goede resultaten kunnen worden bereikt. Hieronder staan de vier stappen beschreven die bij zoekmachine optimalisatie seo worden doorlopen.

1. Zoekmachine ontwerp

In deze fase wordt duidelijk welke zoektermen uw doelgroep gebruikt, en welke zoektermen aansluiten bij uw doelstellingen. Sluit uw website voldoende aan op de zoektermen van uw doelgroep? Hoe ziet de Google zoekmachine uw website? Het zoekmachine ontwerp geeft antwoord op deze vragen, en geeft aan wat nodig is om bovenaan in Google te komen.

2. Website optimalisatie

Na overeenstemmen van het zoekmachine ontwerp gaan we de website optimaliseren. De concurrentie is moordend, en Google plaatst alleen de allerbeste websites hoog in Google. Wij zitten hier bovenop, en gaan stapje voor stapje de technische aspecten verbeteren en precies afstellen zodat je website uiteindelijk een voorsprong krijgt op je concurrenten. Dit blijven we kritisch volgen zodat de doelstellingen in de Google zoekmachine behaald worden, en dat uiteindelijk de sterke toppositie behouden blijft.

3. Internet optimalisatie

Laat jouw netwerk via SEO voor jou werken. Dit kan doordat Google deze informatie gebruikt om te bepalen wat je doet, waarom, en voor wie. In het zoekmachine ontwerp inventariseren we dit, en zorgen we dat dit aansluit bij je doelstellingen. Waar nodig worden verbeterpunten aangegeven, zodat groei mogelijk wordt gemaakt. Feitelijk houdt internet optimalisatie in dat we beïnvloeden wat er over je geschreven wordt op internet, en dat er een solide linkopbouw plaatsvindt, en dat verkeerde links worden weggehaald, en waar vereist links worden hersteld. Daarnaast hebben we software en SEO tools ontwikkeld die de links controleren, verbeteren en uitbreiden. Hiermee gaan we effectief aan het werk, om het doel te bereiken.

4. Verslaggeving & zorg

Meten is weten. Het zoekmachine ontwerp, en de daaraf voortkomende website optimalisatie en de internet optimalisatie zijn helemaal op dreef. Nu ben jij als cliënt vanzelfsprekend geïnteresseerd naar het effect van deze inspanningen. Wat is mijn positionering binnen google? Ben ik omhooggegaan? Verslaggeving omtrent deze aangelegenheden ontvang je maandelijks. Vanuit de overeengekomen positie en met de juiste taal afstemming worden dagelijks jouw zoekopdrachten uitgevoerd. Daar maken we overzichten van, en deze uitkomsten verwerken we in een verslag.

No Cure No Pay

Verhoog je omzet zonder risico. De cliënt is een betaling verschuldigd indien er een resultaat is behaald. Seozorg heeft een resultaat behaald indien de website van de cliënt per overeengekomen zoekterm op de eerste pagina (een resultaat in de top 10) in Google komt. We bereiken dit meestal in drie tot zes maanden. Zolang dit niet het geval is, betaal de cliënt niets.

website optimalisatie zoekmachine marketing hoger in google

de zoekmachine bouwvakkers!

Gaan door waar andere stoppen, desnoods ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend.

zoekmachine optimalisatie seo optimalisatie online marketing bureau

Wat onze klanten over ons zeggen

100%

Tevredenheid

100%

Vakmanschap

100%

Eerlijke prijzen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte